Dansul mirilor – Top 20 melodii romanesti in 2024

by viorel
0 comment
melodii dansul mirilor


Cu siguranță, dansul mirilor este un moment deosebit în cadrul unei nunți, iar alegerea melodiilor potrivite poate amplifica emoțiile și bucuria acestui moment unic. Melodiile românești pentru acest moment special sunt alese cu grijă pentru a reflecta dragostea și fericirea cuplului.

Fiecare melodie selectată pentru dansul mirilor spune o poveste, uneori cuvintele, alteori ritmurile și instrumentația transmițând sentimente ce umplu inimile tuturor celor prezenți. Fie că este vorba de o baladă romantică sau de un ritm vioi și plin de energie, melodiile românești aduc o notă autentică și profundă în acest moment de celebrare a iubirii.

Dansul mirilor pe acordurile unei melodii românești nu este doar o simplă coregrafie, ci devine o exprimare artistică a conexiunii și a fericirii dintre cei doi îndrăgostiți. Este un moment în care timpul pare să se oprească, iar lumea din jur să dispară, lăsând loc doar pentru ei doi și pentru muzica care îi leagă într-o armonie perfectă.

Așadar, indiferent de melodiile alese, dansul mirilor pe ritmurile muzicii românești este un moment memorabil și emoționant, care va rămâne vie în amintirile cuplului și ale celor dragi pentru totdeauna.

Formatie Nunta – Formatia Fantastic

Melodii dansul mirilor in 2024

 1. Trupa Zero – „Pentru Totdeauna”
 2. Robert Toma – „Voi fi acolo”
 3. Cleopatra Stratan & Edward Sanda – „Cel puțin o veșnicie”
 4. Adina Popovici si Mihai Sicoe – „Mai mult de o viata te voi iubi”
 5. Georgiana Lobonț – „Numele tău”
 6. Andia – „Sfarsitul Lumii”
 7. Trupa Zero – „Voi fi cu tine”
 8. Nicoleta Oancea & AndreiBanuta. – „Pentru Tine”
 9. Smiley – „Vals”
 10. Andra – „Pas Cu Pas”
 11. Cipri Popescu – „Te iubesc”
 12. Directia 5 feat. Alinka – „Te iubesc”
 13. Claudia Patrascanu – „Povestea noastra”
 14. Cipri Popescu – „O viață și încă o zi”
 15. Directia 5 – „Am stiut”
 16. Feli – „Promit”
 17. Malina Avasiloaie – „Inima mea”
 18. Cipri Popescu – „Tu și eu”
 19. Bere Gratis feat. Melissa – „Primul Dans”
 20. Trupa Zero – „Nimic mai dulce ca dragostea ta”

Dacă vrei ca totul să iasă ca la carte, cere sprijinul profesioniștilor în domeniu și apelează la o formație de nunta live. Vei aveaparte de o atmosferă pe care invitații la petrecere nu o vor uita prea curând. Nu te regăsești în lista din acest articol? Formația Fantastic are un repertoriu vast, așa că ne vom bucura să îți fim alături la cel mai frumos eveniment din viata voastra!

Vezi: Dansul mirilor – Top 20 melodii straine dansul miriilor 2024

Ați putea dori, de asemenea

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?