Despre Noi

Formatie Nunta Fantastic - Atmosfera de vis pentru nunta ta!

formatie nunta

Cauți o formatie nunta de excepție care să transforme ziua nunții tale într-o experiență de neuitat?

 

Formatie Nunta Fantastic este alegerea perfectă pentru a crea o atmosferă magică și vibrantă la evenimentul tău special. Cu o experiență vastă în industria nunților, echipa noastră de muzicieni talentați te va cuceri cu repertoriul bogat și divers, energia debordantă și profesionalismul impecabil.

 

De ce să alegi Formatie Nunta Fantastic:

 

  • Muzică live de calitate: Oferim o gamă variată de stiluri muzicale, de la muzică populară și românească la hituri internaționale și muzică modernă, adaptându-ne perfect la preferințele tale și ale invitaților tăi.
  • Echipa experimentată: Muzicienii noștri sunt profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în animarea nunților și a altor evenimente festive.
  • Repertoriu bogat: Dispunem de un repertoriu cuprinzător, actualizat permanent cu cele mai noi melodii, pentru a satisface gusturile tuturor invitaților.
  • Interacțiune cu publicul: Ne place să creăm o atmosferă interactivă și energică, implicând activ invitații în spectacol și oferindu-le o experiență de neuitat.
  • Echipament profesional: Folosim echipament audio și de lumini de ultimă generație pentru a asigura o sonorizare impecabilă și un spectacol memorabil.
  • Servicii personalizate: Ne adaptăm la specificul fiecărei nunți și oferim consultanță personalizată pentru a crea o atmosferă perfectă.

Formatie Nunta Fantastic te va ajuta să organizezi o nuntă de poveste, cu o atmosferă magică și o muzică de excepție care va rămâne întipărită în memoria ta și a invitaților tăi pentru totdeauna.

 

Contactează-ne astăzi pentru a rezerva data nunții tale și pentru a beneficia de o ofertă personalizată!

formatie nunta bucuresti

Echipamente

Dispunem de sonorizare digitala RCF ce se poate adapta oricarui top de eveniment pana la capacitatea de 1000 persoane

Orchestra fantastic

Trupa

Componenta formatiei este formata din 6 mebrii tineri si energici ce te va tine toata noaptea pe ringul de dans.

fantastic-echipamente

Repertoriu

Repertoriu? De toate pentru toate varstele: cafe concert, muzica populara, muzica de petrecere, muzica lautareasca, muzica usoara romaneasca si internationala ( latino, blues, greceasca, makedoneasca ), manele doar la cerere.

Formatie Nunta Bucuresti
Ploiesti, Buzau si nu numai!

Formatia FANTASTIC a luat ființă în anul 2005 și a devenit o prezență muzicală remarcabilă în industria muzicii. Cu un sound unic și o combinație impresionantă de instrumente, trupa s-a remarcat prin interpretările lor captivante și energice. Componența actuală a formației este alcătuită din șase membri talentați, fiecare aducând o contribuție distinctă la sunetul lor inconfundabil.

Lasă-ne să-ți facem ziua
mai specială

Trupa este mândră să aibă trei soliști vocali cu voci puternice și expresive, care împreună creează armonii și melodii memorabile. Fiecare solist aduce în interpretările lor un stil unic și o putere emoțională care captivează publicul. Cu versatilitatea lor, acești soliști pot aborda o varietate largă de genuri muzicale, de la balade emoționante până la ritmuri ritmice și dansante.

În ceea ce privește instrumentele, formatia Fantastic deține o paletă variată de sunete. Acordeonul este unul dintre instrumentele de bază ale formației, oferind o notă clasică și aducând un plus de rafinament și emoție în interpretările lor. Vioara, cu sunetele sale melodioase și pline de viață, adaugă o notă distinctivă muzicii lor și creează o atmosferă vibrantă.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?