_

Formatia Fantastic

Formatie Nunta Bucuresti
Ploiesti, Buzau si nu numai!

Formatia Fantastic a luat ființă în anul 2005 și a devenit o prezență muzicală remarcabilă în industria muzicii. Cu un sound unic și o combinație impresionantă de instrumente, trupa s-a remarcat prin interpretările lor captivante și energice. Componența actuală a formației este alcătuită din șase membri talentați, fiecare aducând o contribuție distinctă la sunetul lor inconfundabil.

_

Muzica LIVE nunta

_

Experienta in domeniul evenimentelor

Trupa este mândră să aibă trei soliști vocali cu voci puternice și expresive, care împreună creează armonii și melodii memorabile. Fiecare solist aduce în interpretările lor un stil unic și o putere emoțională care captivează publicul. Cu versatilitatea lor, acești soliști pot aborda o varietate largă de genuri muzicale, de la balade emoționante până la ritmuri ritmice și dansante.

În ceea ce privește instrumentele, formatia Fantastic deține o paletă variată de sunete. Acordeonul este unul dintre instrumentele de bază ale formației, oferind o notă clasică și aducând un plus de rafinament și emoție în interpretările lor. Vioara, cu sunetele sale melodioase și pline de viață, adaugă o notă distinctivă muzicii lor și creează o atmosferă vibrantă.

Echipamentele noastre

_

Sonorizare profesionala
pana la 2000 de invitati

Dispunem de sonorizare digitala RCF ce se poate adapta oricarui tip de eveniment.

  • Sonorizare RCF
  • Mixer Midas M32R
  • Schela lumini
  • Microfoane Shure
  • Orgi Korg Pa5x / Pa4x
  • Acordeon Digital Sound
  • Vioara Zeta
  • Cabina Foto
  • Fum greu cu gheata carbonica
_

Formatie Nunta Bucuresti – Formatia Fantastic

_

Contactează-ne!

Formatie nunta - Viorel Formatia Fantastic
Viorel Negoita
Manager - Formatia Fantastic
Doresti o formatie nunta pentru evenimentul tau si ai nevoie de o oferta de pret ? Suna acum si hai sa stabilim de ce servicii ai nevoie !
Formatie nunta - Viorel Formatia Fantastic
Viorel Negoita
Manager - Formatia Fantastic
Iti putem oferi: Formatie, schela lumini, cabina foto, fum greu, echipa foto-video, cabaret!
_

Formatie Nunta Bucuresti, Ploiesti, Buzau

_

Cu o experiență de peste 15 ani în industria muzicală, formatia Fantastic a evoluat în cadrul spectacolelor live și a concertelor, captivând publicul din întreaga lume. Talentul și pasiunea membrilor săi au fost recunoscute și apreciate de criticii muzicali, iar fanii formației au fost loiali și devotați de-a lungul anilor.

Dincolo de muzica lor impresionantă, formatia Fantastic este și un exemplu de camaraderie și colaborare în echipă. Membrii lor lucrează împreună cu armonie și se completează reciproc, rezultând un spectacol muzical extraordinar. Prin dedicarea lor față de artă și dorința de a aduce bucurie în inimile oamenilor, formatia Fantastic continuă să-și construiască o reputație solidă în lumea muzicii.