_

Cabina Foto Ploiesti 

_

Cabina Foto Fantastic

Bine ai venit în lumea distractiva a fotografiilor la minut la o calitate de studio! Cabina foto este un studio foto mobil pentru nunti, botezuri si evenimente ce necesita un spatiu de 3/3 ce poate fi instalata in orice locatie. Va oferim pachete de 4, 6 si 8 ore, in functie de numarul de invitati, fotografii nelimitate, poze printate in format 10×15, plicuri si bucati magnetice pentru poze, fundal la alegere, monitor touchscreen, design fotografie personalizat, accesorii haioase, props-uri cu mesaje haioase.

Imprimanta folosita este cu ribbon ( pozele nu se decoloreaza ca la imprimante cu cerneala ) pentru o calitate foarte buna a pozelor realizate.

Cabina foto ploiesti
Cabina foto ploiesti
Cabina foto ploiesti
Cabina foto ploiesti

Toate pachetele de cabină foto includ printuri instant, nelimitat. Iar când spunem nelimitat, chiar înseamnă nelimitat. 8 oameni în fotografie?

Printăm cu drag câte una pentru fiecare! Tot ce trebuie să faci e să-i găsești loc pe frigiderul de acasă! Și fotografiile nu le primești așa, oricum – fiecare print vine însoțit de benzi magnetice, precum și un plic kraft.

La sfarsitul evenimentului organizatorul va primi toate pozele realizate si pe memorie usb ( stick )! Va invitam sa vizionati toate modelele de template-uri realizate pe pagina oficiala Facebook – Click Aici !!!

_

Cabina Foto Ploiesti

_

Cabina Foto

Cabina foto ploiesti
cabina-foto-mizil

Marturia perfecta pentru evenimentul tau !

Una dintre cele mai mari avantaje ale cabinei foto este ca creeaza amintiri memorabile pentru toti cei implicati. Invitatii pot lua fotografii distractive si neobisnuite impreuna cu prietenii si familia, iar aceste imagini pot fi pastrate ca suveniruri ale evenimentului. Cabina foto poate fi, de asemenea, un cadou minunat pentru mire si mireasa, care pot lua fotografii speciale in ziua lor speciala.