Cabina Foto

cabina-foto-nunta

Cabina Foto Nunta - Photo Booth

Bine ai venit în lumea distractiva a fotografiilor la minut la o calitate de studio! Cabina foto este un studio foto mobil pentru nunti, botezuri si evenimente ce necesita un spatiu de 3/3 ce poate fi instalata in orice locatie. Va oferim pachete de 4, 6 si 8 ore, in functie de numarul de invitati, fotografii nelimitate, poze printate in format 10x15, plicuri si bucati magnetice pentru poze, fundal la alegere, monitor touchscreen, design fotografie personalizat, accesorii haioase, props-uri cu mesaje haioase.

Imprimanta folosita este cu ribbon ( pozele nu se decoloreaza ca la imprimante cu cerneala ) pentru o calitate foarte buna a pozelor realizate.

Cabina Foto Botez

Toate pachetele de cabină foto includ printuri instant, nelimitat. Iar când spunem nelimitat, chiar înseamnă nelimitat. 8 oameni în fotografie?

Printăm cu drag câte una pentru fiecare! Tot ce trebuie să faci e să-i găsești loc pe frigiderul de acasă! Și fotografiile nu le primești așa, oricum – fiecare print vine însoțit de benzi magnetice, precum și un plic kraft.

La sfarsitul evenimentului organizatorul va primi toate pozele realizate si pe memorie usb ( stick )! Va invitam sa vizionati toate modelele de template-uri realizate pe pagina oficiala Facebook - Click Aici !!!

Cabina Foto
cabina-foto

20% Reducere in perioada Noiembrie 2023 - Aprilie 2024

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lasă-ne să-ți facem ziua
mai specială

Pachetele se personalizeaza in functie de nevoie tale. Suna acum si hai sa discutam !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?