Dansul mirilor – Top 20 melodii straine dansul miriilor 2024

by viorel
0 comment

Într-o seară plină de emoție și bucurie, dansul mirilor este momentul care încântă și încântă inimile tuturor. În timp ce lumina se reflectă blând pe pista de dans, mirii se învârt într-o armonie perfectă, sincronizându-și pașii cu ritmul melodiei care le definește iubirea. Fiecare mișcare transmite povestea lor unică, iar oaspeții se uită fermecați, captivați de frumusețea și pasiunea pe care o emană. Fiecare notă muzicală aduce în prim-plan emoțiile pure și promisiunile făcute în acest moment special. Este o călătorie prin sentimente intense, o dansare a inimilor care se unesc într-o singură armonie. Dincolo de cuvinte și gesturi, acest dans devine o expresie autentică a dragostei lor, un tribut adus fericirii și legăturii lor eternă.

Cu siguranță, dansul mirilor este un moment de neuitat în cadrul unei nunți și alegerea melodiei potrivite poate să îl facă cu adevărat special. Iată câteva sugestii pentru topul melodiilor străine perfecte pentru acest moment magic:

Dansul mirilor – TOP 20 melodii

 1. Ed Sheeran – „Thinking Out Loud”
 2. John Legend – „All of Me”
 3. John Legend – „Nervous”
 4. Christina Perri – „A Thousand Years”
 5. Calum Scott, Leona Lewis – You Are The Reason
 6. The Rigthteous Brother – „Unchained Melody”
 7. Calum Scott – „Biblical”
 8. Whitney Houston – „I Have Nothing”
 9. Shania Twain – „From This Moment On”
 10. Umberto Tozzi ft Mónica Bellucci – „Ti Amo”
 11. Leonard Cohen – „Dance Me to the End of Love”
 12. Frank Sinatra – „Strangers In The Night”
 13. Josh Groban – „You Raise Me Up”
 14. Elvis Presley – „Can’t Help Falling In Love”
 15. Louis Armstrong – „What a Wonderful World”
 16. Ed Sheeran – „Perfect”
 17. Jasmine Thompson – „Willow”
 18. Frank Sinatra – „The Way You Look Tonight”
 19. Ray LaMontagne – „You Are the Best Thing”
 20. Jacob Lee – „I Belong to You”

Aceste melodii străine sunt doar câteva dintre opțiunile minunate pentru dansul mirilor și pot contribui la crearea unei amintiri de neuitat în ziua cea mare.

Dacă vrei ca totul să iasă ca la carte, cere sprijinul profesioniștilor în domeniu și apelează la o formație de muzică live. Astfel, ai parte de o atmosferă pe care invitații la petrecere nu o vor uita prea curând. Nu te regăsești în lista din acest articol? Formația Fantastic are un repertoriu vast, așa că ne vom bucura să îți fim alături la cel mai frumos eveniment din viata voastra!

Ați putea dori, de asemenea

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?