De ce să angajezi un barman la nuntă. Distracția va fi garantată!

by viorel
0 comment
barman la nunta

Organizarea unei nunți reprezintă o provocare pentru fiecare cuplu, mai ales atunci când există presiuni privind încadrarea într-un anumit buget. Din dorința de a micșora costurile, mulți miri renunță sau nici măcar nu se gândesc la angajarea unui barman pentru eveniment, ceea ce nu este tocmai o idee inspirată, după cum vei avea ocazia să descoperi în articolul de mai jos.

Ca să te asiguri că vei avea o petrecere grandioasă, în cadrul căreia invitații se vor distra pe cinste, trebuie să alegi o formație care să le satisfacă gusturile și să întrețină atmosfera, să te asiguri că mâncarea aleasă este cea potrivită pentru ei și, nu în ultimul rând, trebuie să nu scapi din vedere băuturile ce vor fi servite.

Din acest motiv, pentru a te asigura că evenimentul va fi „stropit” bine  poți să iei în considerare angajarea unui barman profesionist pentru eveniment.

De ce să angajazi un barman profesionist la nuntă

Care sunt motivele pentru care ar trebui să-ți rezervi o sumă din bugetul pentru nuntă pentru angajarea unui barman, află mai jos:

Vei alege cantitatea potrivită de alcool


Cu ajutorul unui barman profesionist poți stabili care este cantitatea potrivită de alcool pentru invitații tăi. Ba mai mult, te poate ajuta cu recomandarea unor furnizori, care îți pot face chiar și anumite reduceri sau, cel puțin, îți pot oferi posibilitatea de a returna sticlele rămase nefolosite după eveniment.

Invitații vor încerca băuturi de calitate

Dacă înainte la nunți erau servite doar câteva băuturi, precum vin, țuică sau bere, lucrurile s-au schimbat în ultimii ani, iar meniul în ceea ce privește barul trebuie să fie mai divers. Angajând un barman pentru nuntă poate fi o modalitate prin care te poți asigura că invitații tăi vor avea șansa de a savura diferite cocktailuri care sunt făcute chiar sub ochii lor, ceea ce va reprezenta, de asemenea, un plus pentru eveniment. Iar dacă vei alege un specialist care să vină și cu diferite trucuri, astfel încât să întrețină nuntașii, fii sigură că prietenii tăi vor fi impresionați.

Nu va trebui să-ți faci griji pentru servire

Costurile unui corner bar, unde oamenii vor merge să-și ia singuri băuturile, pot ajunge să fie mai ridicate, mai ales atunci când aceștia nu sunt conștienți de cantitatea de alcool amestecată. Un barman profesionist, însă, se va asigura că folosește cantitatea potrivită și va ști ce combinații să facă astfel încât invitații să se bucure de băutura pe care o aleg. În plus, în acest fel vei evita situații neplăcute, în care poate cineva întrece măsura și reacționează…delicat.

barman la nunta
Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-assorted-liquors-3021394

Ce trebuie să ai în vedere dacă te gândești să angajezi un barman


Odată ce ai stabilit că îți dorești să ai un barman profesionist la nuntă trebuie să te iei în considerare și alte detalii, precum:

Alegerea unor specialiști care îți înțeleg nevoile

Dacă ai început să-ți organizezi nunta nu ar trebui să amâni prea mult alegerea unui barman. Odată ce ai setat data, locul în care va avea loc petrecerea, trupa care îți va cânta la eveniment, precum și fotografii și videografii, pornește în căutarea unor specialiști. Ar trebui să-ți rezervi un astfel de serviciu cu cel puțin șase luni înainte de eveniment, ca să nu riști să intri în panică mai aproape sau chiar să nu găsești pe cineva disponibil pe data respectivă.

Pune pe hârtie toate detaliile de la început

Odată ce ai ales o firmă, stabilește o întâlnire și discută despre nevoile tale, cere-le și sfaturi. Întreabă dacă se ocupă să aducă și gheață, dacă servesc băuturile în pahare din sticlă sau din plastic,  stabilește dacă vrei să stea pe tot parcursul evenimentului sau doar câteva ore. Totodată, nu uita să ai în vedere și numărul de angajați/barmani raportat la invitați, astfel încât să nu se formeze cozi. Nu uita nici să stabilești care sunt cocktail-urile pe care ți le dorești, dacă vrei sau nu și shot-uri.

Decorul poate fi, de asemenea, un plus

Atunci când ai în vedere organizarea spațiului în care se desfășoară evenimentul nu uita să rezervi un colț și pentru acest serviciu, eventual cât mai aproape de ringul de dans, astfel încât invitații să se bucure din plin.

Odată puse la punct aceste toate detaliile fii convinsă că invitații tăi vor aprecia efortul și, în plus, distracția va fi pe cinste, odată ce aceștia vor păși pe ringul de dans și vor savura băuturile favorite.

Ați putea dori, de asemenea

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?