Cele mai în vogă melodii pentru dansul mirilor în 2024

by viorel
0 comment
dansul mirilor

Cele mai în vogă melodii pentru dansul mirilor în 2024 te vor ajuta să te bucuri și mai mult de petrecerea mult așteptată. Un moment unic în viață îl reprezintă primul dans în calitate de soț și soție. Dacă unele perechi știu imediat pe ce melodie o să facă primii pași (oficiali) în doi, alți miri au nevoie de ceva timp de gândire. În cazul în care te afli în această situație, îți venim în ajutor cu câteva idei pentru sezonul de evenimente 2024.

Top 5 cele mai în vogă melodii pentru dansul mirilor

Dacă ai deja în minte o coregrafie, dar nu știi pe ce melodie vei dansa la nuntă, iată o listă cu melodii pentru dansul mirilor. Indiferent de stilul în care este organizat evenimentul, aceste piese sunt potrivite în orice context și vor adăuga și mai multă emoție acelor minute în care toți ochii sunt ațintiți asupra voastră.

  1. Georgiana Lobonț – Numele tău

Aceasta este o melodie care a apărut destul de recent. Încă de la lansare, piesa a urcat rapid în topuri și se numără printre preferințele mirilor. Invitații sunt și ei încântați de fiecare dată când aud acordurile, iar versurile sunt perfecte pentru dansul unui cuplu proaspăt căsătorit.

  1. Trupa Zero – Pentru totdeauna

Un cântec plin de emoție, „Pentru totdeauna” are versuri care reprezintă o promisiune. Nu de puține ori, mirii care dansează pe această melodie au parte de fotografii de nuntă superbe, datorită sentimentelor care îi încearcă atunci când dansează.

  1. Cipri Popescu – O viață și încă o zi

Foarte mulți miri care își unesc destinele în 2024 aleg melodia lui Cipri Popescu datorită versurilor frumoase, dar și pentru că ritmul este unul potrivit pentru solemnitatea momentului. Invitații vor fi cu siguranță încântați și ei de această alegere pentru dansul mirilor 2023.

  1. Marcel Pavel – Ești mireasa vieții mele

Chiar dacă este o melodie mai veche, hitul lui Marcel Pavel provoacă în continuare fiori atunci când este ales pentru dansul mirilor. Foarte multe cupluri optează pentru acest cântec chiar și în 2024, iar invitații sunt mereu impresionați.

  1. Puiu Codreanu – În rochie albă de mireasă

Tot din categoria melodiilor care nu se demodează niciodată, cântecul lui Puiu Codreanu rămâne în topul preferințelor pentru dansul mirilor. Deși piesa a fost lansată cu ani în urmă, versurile ajung întotdeauna acolo unde trebuie, iar emoția este pe măsura importanței momentului.

Melodii în vogă pentru dansul mirilor și muzică live

Atunci când alegi melodia potrivită pentru dansul mirilor, dansul va fi și mai frumos. În calitate de soț și soție, veți pluti grațios pe ringul de dans, dar puteți să faceți acest moment chiar mai intens de atât. Dacă ai o formație care va cânta live la nuntă, solicită solistului să interpreteze melodia pentru dansul mirilor.

Muzica live este întotdeauna apreciată, iar cântecul pe care l-ați ales va suna și mai frumos și dansul mirilor va fi mai plin de esență. Soliștii pot să vină cu propuneri de melodii sau pot să interpreteze în stilul lor piesa aleasă de voi, pentru ca totul să fie personalizat și dansul mirilor să devină și mai special.

Ascultă cele mai în vogă melodii pentru dansul mirilor în 2024 și alege cântecul care se potrivește cel mai mult poveștii tale de iubire. Dacă vrei ca totul să iasă ca la carte, cere sprijinul profesioniștilor în domeniu și apelează la o formație de muzică live. Astfel, ai parte de o atmosferă pe care invitații la petrecere nu o vor uita prea curând. Nu te regăsești în lista din acest articol? Formația Fantastic are un repertoriu vast, așa că ne vom bucura să îți fim alături la cel mai frumos eveniment din viata voastra!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?