Momente artistice pentru nunta ta

by viorel
0 comment
Formatie nunta

Momente artistice pentru nunta ta – Cu siguranță doriți ca nunta voastră să fie una memorabilă, în care toți invitații să spună că a fost un eveniment WOW. Pentru a crea o atmosferă cu adevărat de neuitat, vă propunem câteva idei surpriză pentru invitații voștri. Trebuie să știți că nu există limite și puteți face orice vă trece prin minte pentru a-i surprinde.

 1. Momente artistice pentru nunta: Pe lângă formația cu care ați discutat deja pentru a se ocupa de atmosfera evenimentului, există mulți artiști consacrați în țară care pot aduce un program scurt și spectaculos ( Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Ionut Dolanescu..etc)
 2. Cabina foto: O cabină foto este extrem de utilă pentru ca invitații să creeze amintiri în ziua nunții. Indrumați-i către aceasta pentru a se bucura de fotografii gratuite și pentru a avea o amintire de neuitat.
 3. Prezentarea unui magician: Aduceți un magician care să ofere un spectacol captivant și să lase pe toți invitații cu gura cască.
 4. Delicii dulci – Candy Bar: Nu uitați să aveți un colț cu dulciuri, pentru că invitații vor aprecia acest gest. Mulți oaspeți își doresc să se bucure de ceva dulce între felurile de mâncare.
 5. Spectacol de artificii: Platforma 360 la nunta reprezintă o inovație recentă în industria organizării evenimentelor, care oferă o experiență captivantă și interactivă pentru participanți. Această platformă revoluționară integrează tehnologia și creativitatea pentru a aduce nunta la un alt nivel.
 6. Nunta traditionala. Nunta traditionala unde invitatii se vor imbraca toti in costume populare.
 7. Trupe de dans profesioniste: Am observat, în calitate de fotograf de nunți, că momentele de dans oriental, țigănesc sau orice alt tip de dans realizat de profesioniști rămân în memoria participanților.
 8. Costumații și accesorii: Puneți la dispoziția invitaților accesorii pe care să le poarte și care să aducă o nouă dinamică evenimentului.
 9. Coregrafii colective: Dacă aveți suficient timp la dispoziție, puteți învăța o coregrafie colectivă împreună cu prietenii apropiați și o puteți arăta în timpul nunții. Asigurați-vă că fotograful de nuntă este pregătit să surprindă aceste momente speciale și bucurați-vă de atmosfera pe care voi ați creat-o.
 10. Belly dance. Belly dance poate fi un moment de divertisment în timpul nunții tale, fiind o pauză în programul plin de emoții și bucurie. Invitații se vor bucura de spectacolul oferit de dansatoarea de belly dance, admirându-i grația și pasiunea cu care se mișcă.
 11. Stand-up comedy: Pentru a destinde atmosfera, puteți aduce un stand-up comedian cunoscut care să ofere un spectacol remarcabil.
 12. Caricaturist: Invitații pot avea ocazia să-și creeze o caricatură ca amintire aducând un caricaturist la eveniment.
 13. Jocuri între mire și mireasă: Jocurile sunt foarte apreciate, iar cele între mire și mireasă sunt savurate de toată lumea. Un joc cunoscut este acela în care mirele și mireasa se așează fiecare pe un scaun, spate în spate, ținând în mână pantoful celuilalt. Aceștia vor primi întrebări și vor răspunde ridicând un pantof, determinând astfel răspunsul la întrebare.

Exemple de întrebări pot fi:

 1. Cine a făcut prima mișcare?
 2. Cine a spus primul „te iubesc”?
 3. Cine gătește cel mai des?
 4. Cine este cel mai bun sofer?
 5. Cine este mai organizat?
 6. Cine alege unde mergeti la cina?
 7. Cine face treburile casnice?
 8. Cine se trezește primul?
 9. Cine este mai amuzant?
 10. Cine este cel mai curat?
 11. Cine face toate planurile?
 12. Cine este mai extrovertit?
 13. Cine este cel mai cochet?
 14. Cine este mai bun la păstrarea secretelor?
 15. Cine are cele mai bune gusturi la televizor?
 16. Cui îi place cel mai mult să citească?
 17. Cine are grijă mai mult de animalele de companie?
 18. Cine vorbește cel mai mult?
 19. Cine e mai serios?
 20. Cine petrece cel mai mult timp în baie?
 21. Cui ii ia cel mai mult timp să se pregătească?
 22. Cine este cel mai incapatanat?
 23. Cine face mai mult sport?
 24. Cine este cel mai bun dansator?
 25. Cine este cel mai bun cântăreț?
 26. Cine ocupă mai mult de jumătate din pat?
 27. Cine este primul care își cere scuze?
 28. Cine crede mereu că are dreptate?
 29. Cine este mai romantic?
 30. Cine este mai sincer?

Sper că aceste idei de surprize pentru invitați vă plac și vă ajută să faceți nunta voastră specială. Vă promit că pe măsură ce voi participa la evenimente, voi mai adăuga idei în continuare.

Ați putea dori, de asemenea

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?