Platforma 360 Video Booth este un trend sau nu?

by viorel
0 comment
platforma 360 video booth

Ce reprezintă Platforma 360 Video Booth?

Platforma 360 sau Video Booth constă dintr-o platformă rotundă sau octogonală pe care invitații se așează în picioare, în timp ce o cameră video rotativă realizează o panoramare completă de 360 de grade în jurul lor pentru a înregistra un videoclip captivant.

Toți participanții vor pleca cu capturi de conținut extrem de creative de la eveniment. Dacă doriți să adăugați o notă de emoție evenimentelor dvs. și să evitați ca oaspeții să se plictisească, atunci acest serviciu merită cu siguranță luat în considerare.

Un aspect deosebit al 360 Video Booth este că utilizatorii pot obține videoclipurile în efect slow motion direct pe telefoanele lor, prin e-mail, mesaje text sau prin scanarea unui cod QR.

Așadar, fie că organizați aniversări, nunți, activări de marcă sau alte evenimente speciale, pe langa cabina foto, Platforma 360 Video Booth se potrivește perfect.

Cum Funcționează?

Această cabină video funcționează cu inteligență. Pentru a începe, participanții trebuie să urce pe platforma 360. Dacă doi sau mai mulți invitați doresc să înregistreze un videoclip împreună, este de preferat să stea unul lângă celălalt.

Apoi, oaspeții pot poza în orice mod doresc, dansând, zâmbind sau făcând lucruri amuzante cu ceilalți participanți de pe platformă. 360 Video Booth va captura în mod unic și distractiv acele momente fericite.

Cabina Foto Ploiesti

Unde este Potrivit să Închiriați un 360 Video Booth?

Evenimente de Marcă:

Datorită posibilității de personalizare, logo-ul mărcii sau mesajul campaniei pot fi afișate pe diverse elemente, precum fundalul panoramic de 180 sau 360 de grade, platforma rotativă sau inclus în înregistrarea video ca grafică personalizată. Puteți vedea un exemplu aici.

Evenimente Corporate: Conferințe, Petreceri Aniversare sau Teambuilding:

Recompensați-vă angajații pentru efortul lor susținut cu o experiență de neuitat. După ce ați ales locația evenimentului, meniul , o formatie, cabina foto, veniți în completarea atmosferei cu această inovație pe piața din România – Platforma 360 Video Booth.

Evenimente Private cu Familie și Prieteni: Aniversări, Botezuri, Nunți și Alte Celebrări.

Care sunt Costurile?

Prețul variază în funcție de furnizor și pachetul de servicii ales. În România, prețurile se situează în intervalul de 100-150 de euro pe oră și includ echipamentul necesar, operatorul și transportul.

Ce trebuie să Conțină Pachetul de Servicii Ales?

În primul rând, asigurați-vă că pachetul include un operator prezent pe toată durata menționată. Apoi, tehnologia necesară: platforma rotativă, cameră de filmat, stație de distribuire videouri, modem internet, lumini profesionale și stative.

Pentru siguranța invitaților, este indicat să se amplaseze stâlpi de ghidare în jurul cabinei video pentru a preveni eventuale coliziuni cu brațul platformei rotative. Furnizorul obișnuiește să includă acești stâlpi în pachetele predefinite.

De asemenea, pachetul trebuie să includă recuzită/propsuri. Asigurați-vă că recuzita se potrivește cu tematica evenimentului dvs.

Grafica și muzica cu drepturi de autor trebuie stabilite cu furnizorul cu cel puțin o săptămână înainte de eveniment.

După încheierea filmărilor, invitații pot descărca rapid videoclipurile. Acestea sunt automatizate și procesate de un software inteligent care adaugă efecte slow motion/fast motion, grafică personalizată și fundal sonor la înregistrările video. Videoclipurile sunt personalizate cu grafică animată sau statică, burtieră, logo și o melodie de fundal, conform preferințelor dvs. Ce trebuie să facă invitații care doresc un clip video la 360 de grade? Trebuie doar să se urce pe platformă, să danseze și să se distreze la maxim! După filmare, vor putea descărca videoclipul în doar câteva secunde scanând un cod QR de pe ecranul Sharing Station, astfel încât să fie pregătit pentru a fi partajat pe rețelele de socializare, precum Facebook, Instagram sau altele.

Ați putea dori, de asemenea

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Citeste mai mult

Buna ziua, cu ce va pot ajuta ?